Routebeschrijving en parkeren

Routebeschrijving naar De Voorste Venne
De Voorste Venne ligt aan de rand van het centrum van Drunen en is gemakkelijk te bereiken. Tevens beschikken we over een groot parkeerterrein met gratis parkeergelegenheid.
 
Vanuit 's-Hertogenbosch:
A59 richting Waalwijk: neem afrit 42 Drunen / Elshout. Bovenaan op de eerste rotonde de afslag Drunen nemen. Ga op de tweede rotonde rechtsaf. Op de derde rotonde linksaf. De vierde en vijfde rotondes gaat u rechtdoor. Op de zesde rotonde gaat u linksaf. Volg de doorgaande weg rechtdoor en ga uiteindelijk met de bocht mee naar rechts. Neem meteen daarna de eerste afslag rechts en u heeft het parkeerterrein van De Voorste Venne bereikt. Langs de gehele route vindt u wegwijsborden.
 
Vanuit Waalwijk:
A59 richting Drunen / ’s-Hertogenbosch: neem afrit 40 Drunen-West. Op de eerste rotonde rijdt u rechtdoor. Volg de doorgaande weg rechtdoor en ga uiteindelijk met de bocht mee naar rechts. Neem meteen daarna de eerste afslag rechts en u heeft het parkeerterrein van De Voorste Venne bereikt. Langs de gehele route vindt u wegwijsborden.

Ingang hoofdentree
Op het parkeerterrein ziet u De Voorste Venne al liggen. Met het gezicht naar het pand toe verlaat u het terrein links in de hoek en gaat u vervolgens direct rechtsaf. Na enkele meters ziet u de poorten van hoofdentree aan uw rechterhand. U komt door de poorten binnen op de binnentuin, recht voor u ziet u de hoofdentree.

Navigatie
Rijdt u met navigatie voert u dan onderstaand adres in:
Anton Pieckplein 
5152 LZ Drunen

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten