OldtimerEvent

OldtimerEvent
Zaterdag 05-07-14
10:00uur
€ 3,50
Entertainment , Overige
Bestellen

Na het succes en de waardering van de vorige Oldtimerbeurs, wordt de Voorste Venne (het oude Autotron) wederom omgetoverd voor een OldtimerEvent. Dit jaar vindt dit evenement plaats op zaterdag 5 en zondag 6 juli. Het gehele weekend zal in het teken staan van oldtimers. Denk daarbij aan een tentoonstelling van verschillende mooie oldtimers, een markt voor o.a. onderdelen, oude films en fotomateriaal en een gezellig terras. Natuurlijk worden ook de kinderen niet vergeten!

Op zondag treedt de band Brock and The Brockettes op: Singer-songwriter Herman Brock Jr. en zijn Brockettes spelen en zingen zeer toegankelijke originele en traditionele bluegrass, hillbilly & old-time music. Ook krijgt het evenement beide dagen bezoek van een heuse Marilyn Monroe.

OldtimerEvent 'Het oude Autotron' neemt u mee terug in de tijd van het oude Autotron. Dit was één van de belangrijkste automusea in Nederland. Het is begonnen met de collectie van Max Lips, directeur van Lips scheepsschroeven. In 1972 werd het automuseum geopend in Drunen. Het museum kreeg landelijke bekendheid, onder meer vanwege de architectuur van het gebouw door Anton Pieck.

Op zondag 6 juli vindt op het Anton Pieckplein, naast De Voorste Venne, de Open Dag plaats van Oldtimerclub De Langstraat. Met als hoogtepunt de 21ste toerrit. (Meer informatie en hoe u zich kan inschrijven via www.ocdl.nl) De hele dag is er vanalles te beleven op het Anton Pieckplein, waaronder de prijsuitreiking van de tourrit en verschillende optredens. U kunt alles aanschouwen vanaf het gezellige terras.

Dit evenement wordt georganiseerd door stichting Podium Heusden in samenwerking met Oldtimerclub ´De Langstraat`. Hou deze site in de gaten voor het laatste nieuws over dit evenement!

Open: 10.00 tot 17.00 uur

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Software Society.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten