Straf

Wladiwostok!

Straf
Vrijdag 16-05-14
20:15uur
€ 12,50
Muziek , Entertainment
Bestellen

STRAF de ‘polderpolkaband' stookt zijn eigen sound met het bloed op de tong en het hart onder de riem. Een geluid dat denken doet aan Mano Negra, Rowwen Hèze, Kaizers Orchestra, de Kift en Jacques Brel. Zeven kapiteins, op een zinkend schip, die de polders bezongen en de zeeën bevoeren. Aanstekelijk, oorspronkelijk en diep gepassioneerd speelt STRAF hun Brabantse wereldmuziek tot iedereen aan boord meedeint!

WLADIWOSTOK! vertelt het verhaal van de mannen van STRAF, het zevenkoppig onweerskind op zoek naar zijn wortels en zijn ziel. Na talloze reizen per schip, per spoor en platte kar, stuit het illustere gezelschap op een lang vergeten mijnschacht die naar men zegt helemaal tot aan Wladiwostok loopt. Hier lonkt een avontuur dat hen op het lijf geschreven is. Met hun instrumenten onder de arm en hun bravoure op de borst gespeld daalt STRAF af naar het lonkende onbekende. Het gaat Voorwaarts!

Maar gaandeweg wordt het nauwer, heter en donkerder in de tunnel. Het zevental raakt afgesneden van de wereld en hun rauwe optimisme bladdert langzaam af. Diep onder de grond openbaren zich de donkere hoeken van hun eigen ziel. De passies, de pijn en de verlangens. Dit wordt een reis naar het binnenste van het binnenste. Zo graven ze door, de Straffe Mannen, tot aan het licht aan het eind van de tunnel. Helemaal naar Wladiwostok. Daar stijgen ze op naar de oppervlakte, boven zichzelf.

Neem hier alvast een kijkje:

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten