New-Topia

Utopia Revival!

New-Topia
Zaterdag 24-09-16
14:00uur
€ 12,50
Muziek , Entertainment
Bestellen

 

Utopia Revival - 12 hours of festival party, met oa Bettie Serveert, Van de Ven en van Bommel en Lakshmi

Op 24 september bestaat Utopia Drunen 40 jaar! Dát is natuurlijk reden voor feest en dat gaan we ook groots aanpakken onder de naam UtopiaRevival.

Vanaf 14:00uur zijn er presentaties, een optreden voor kinderen, er kan uitstekend gegeten worden, er zullen 3 topbands optreden en de laatste uurtjes worden afgesloten met een dansavond! Klik op www.stichtingutopiadrunen.nl voor meer informatie over het dagprogramma en de bands!

 

In de middag tot 19:00 uur is de toegang gratis. Je kunt dan oude bekenden tegenkomen, lekker eten, de kids kunnen genieten van een optreden van speciaal voor hen en voor de iets ouderen is er een optreden van Clemens van de Ven en Sjoerd van Bommel! Na 19:00 uur gaat het programma gewoon door, maar daarvoor moet je een kaartje hebben gekocht. Dat kaartje kun je in de voorverkoop bemachtigen à € 12,50.

 

-Hou rekening met de gedeeltelijke wegafsluiting van de A59 dit weekend-

http://www.bd.nl/regio/waalwijk-heusden-e-o/waalwijk/weekendafsluiting-a59-voor-openen-nieuwe-brug-drongelens-kanaal-bij-waalwijk-1.6326100

 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten