Corona update!

Wat is er anders

Naast wie mag je zitten

Iedereen uit hetzelfde huishouden mag naast elkaar plaatsnemen. We houden tussenrijen vrij en we slaan in de rijen waar men kan/mag zitten telkens 3 stoelen over.

Woon je niet samen dan moet je dus ook in onze theaterzaal afstand houden en drie stoelen vrijlaten tussen jouw zitplaats en die van de persoon naast je. 

Uitzondering zijn kinderen onder de 12 jaar, zij mogen in grotere groepen naar ons theater. Hun begeleiders mogen naast elkaar zitten, mits zij uit hetzelfde huishouden komen. Komen de begeleiders uit verschillende huishoudens, dan dienen zij 1,5 meter afstand te bewaren

Zaalindeling

Onze zaalindeling is gewijzigd, zodat we de 1,5 meter afstand in acht kunnen nemen
 
We verkopen kaarten via de mail en of telefonisch via de Theaterkassa. De tickets worden vervolgens als e-tickets opgestuurd. Zo proberen we het aantal contact- en wachtmomenten voor de bezoekers in het theater te verminderen.
Kijk voor meer informatie onder het kopje "Kaartverkoop".

Groepsreservering
Een groepsreservering is mogelijk, maar het betekent niet dat men binnen 1,5 meter van elkaar kan zitten. Kijk voor meer informatie onder het kopje "wie je mag zitten".

Degene die de reservering doet, is verantwoordelijk voor de juiste informatie.

Theaterkassa
De kassa is niet geopend voor onze bezoekers, ook niet bij avondvoorstellingen. Tijdens onze reguliere openingstijden is de kassa wel telefonisch bereikbaar.

Zaalindeling

Kaartverkoop Films

Voor de kaartverkoop van de films is het volgende van belang.
 
Wil je naar de film stuur dan via de mail onderstaande gegevens naar ons toe:
 
- De film
- Datum 
- Tijd
- Met hoeveel personen ( aantal kinderen onder de 12 en aantal volwassenen )
- Samenstelling van het gezelschap
 
Wij sturen u als bovenstaande informatie binnen is een betaalverzoek via de mail, waardoor u na betaling van ons de Tickets met vaste plaatsen via de mail binnenkrijgt. 
 
Email: info@devoorstevenne.nl
Direct mailen