Musical vereniging Next

Een enthousiaste, gedreven groep mensen die met plezier en op een hoog niveau nummers uit verschillende musicals zingen. Graag laten zij hun publiek genieten van een complete musical of een concert met nummers uit verschillende musicals. 
De groep bestaat uit mannen en vrouwen variërend in de leeftijd van 25 tot 75 jaar. Deze variatie zorgt ervoor dat hun optredens steeds verrassend zijn. Denk daarbij aan goede zang, maar ook theaterbeleving en choreografie. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook onderdeel zijn van deze gezellige maar professionele groep mensen en ben je toevallig ook nog een tenor, bas of lage alt? Kom dan gerust eens langs bij één van onze repetities.


 

Repetitie schema

Next

Dinsdag | Vennezaal

van 20:00 uur tot 22:15 uur

Het ontstaan

De vereniging is ooit ontstaan door het samenvoegen van het kerkkoor van de St-Jan en Operette-en musicalvereniging Servus. Sinds 2014 staan zij bekend onder de naam Next. Inmiddels heeft Next verschillende producties op hun naam staan, waaronder bekende musicals, maar ook de musical “Maak het nou” die in eigen productie is gemaakt en zo ook Wolluk in the Sixties. Next staat onder muzikale begeleiding van Ralf van Dorst en wordt begeleid door Maike Mennens op piano. 
Ondanks dat de roots van Next in Waalwijk liggen hebben zij een heerlijke repetitielocatie gevonden in de Voorste Venne in Drunen. Hier zullen zij dan ook op 13 en 14 mei 2022 hun nieuwste show: “Musicals in Concert” opvoeren. Een heerlijke avond vol met aha-momenten, meezingers, luisternummers en “is dat ook uit een musical?’ momenten. Een avondje uit waar zeker over nagepraat zal gaan worden. 

Website van Next