Op weg naar het einde van het jaar, en de donkere avonden die daar mee gepaard gaan, is het weer tijd voor muziek! Natuurlijk kun je gewoon naar de top 2000 luisteren, maarrrr… je kunt de nummers ook live spelen of zingen, samen met de PieckPopband, voor een groot, enthousiast  publiek! Cursisten en belangstellenden van het Pieck hebben deze kans gegrepen en uit het repertoire een nummer gekozen waarvan zij hun eigen partij hebben ingestudeerd. 

Zaterdagavond 11 december is het zover. De PieckPopband & co speelt een zeer afwisselend programma met een grote variatie aan muzikanten en zangeressen. Dat zorgt voor spetterende energie zowel op het podium als in de zaal! Voor de afterparty staat de band Joyride garant.
Wil je vast in de stemming komen? Vrijdagavond 10 december wordt in het cultuurcafé de TOP-2000 popquiz gehouden. De entree is gratis, aanmelden en corona-check zijn verplicht.
Aanmelden met teams van max 4 personen. Mail naar info@devoorstevenne.nl
 

Top 2000 Kwis | Aanmelden voor 1 december

Weet jij veel van popmuziek, weet jij welk nummer het vaakst op de nummer 1 positie van de top 2000 stond, welke band de meeste nummers in de top 2000 heeft staan en wil je jouw muzikale kennis toetsen schrijf je dan in voor de TOP 2000 PUBKWIS.

Het is de bedoeling dat je voor 1 december als team inschrijft. Een team bevat maximaal 4 personen.

Inschrijven kan per e-mail via info@devoorstevenne.nl. Geef dan graag de naam van de contactpersoon, telefoonnummer, aantal teamleden en de teamnaam door.

 

mail direct
6899