'T Groot Dwergonisch Mannenkoor

Wij willen graag hieronder onze verenigingen voorstellen die huisvesten in Cultureel Centrum De Voorste Venne. Heeft u interesse om bij een van deze verenigingen te gaan , dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende contactpersoon vermeld bij alle verenigingen. Of neem een kijkje op de website.

'T Groot Dwergonisch mannenkoor

Het Groot Dwergonisch Mannenkoor behoeft in Drunen en verre omgeving geen introductie meer. Bij veel festiviteiten zijn ze graag van de partij. Of dat nu op Koningsdag is, op een festival in de buurt op een platte kar, bij goede doel wandeltochten, carnaval in zorgcentrum Zandley of zomaar op een terrasje (zie Optredens en foto’s). Van enige afstand hoor je de ruim vijftig mannenstemmen en hun meeslepende liedjes al. Vooral in het Nederlands, maar soms ook een beetje Duits of Engels. Liedjes van Ramses, Boudewijn en Hazes. Maar ook van Borsato, de 3J’s, Jan Smit of een zelf geschreven lied. Stuk voor stuk juweeltjes, waar het publiek vaak massaal spontaan gaat meezingen.

In 2019 vierden ze inmiddels hun 20-jarig jubileum met een uniek groots meezingfeest in combinatie met de 60-rockband The Indeps; in de Voorste Venne in Drunen, waarbij ze naast hun eigen Nederlandstalig repertoire, zelfs in hun beste Engels popliedjes uit de jaren 60 en 70 ten gehore brachten. En ook daarin ging het duizendkoppige publiek graag luid meezingend met hen mee, dankzij de ondertiteling op grote tekstschermen. 

 
Wanneer:
Zondag ( 1 x per 2 weken ) van 10:00-12:00 
Waar:
Cultureel Centrum De voorste Venne (Utopiazaal)
Contactpersoon: