Wie zijn wij

Een leuk, enthousiast en eigenzinnig Barbershop-koor. 23 mannen zingen over hun lief en leed, recht vanuit het hart. 
T-SiNG! repeteert in Tilburg en verzorgt afwisselende en pakkende optredens in Nederland en soms zelfs daarbuiten. Opgericht in 2011 door music director Michiel Bekker werkt het koor aldoor aan een gevarieerd barbershoprepertoire en aan een oprechte en energieke presentatie, wat het optreden voor zangers en publiek tot een ware belevenis maakt. Professionele coaches Stuart Sides (zang) en Annemiek Nienhuis (staging) houden hen daarbij scherp

Repetitie schema

T-Sing

Donderdag | Vennezaal

van 20:00 uur tot 22:00 uur

Wat doen wij

Wij zingen Barbershop, een vierstemmige a capella-zangstijl, die begin 20e eeuw in de Verenigde Staten is ontstaan. Wachtend bij de kapper zongen mannen in kwartet een mix van gospel, Ierse balladen en musicalklassiekers. Tegenwoordig zijn er ook vrouwen- en gemengde barbershopkwartetten en -koren en wordt het genre wereldwijd beoefend.

Koren en kwartetten treffen elkaar geregeld bij nationale en internationale conventies en zingen vaak na het officiële programma samen songs of één van de klassiekers tijdens de nazit of afterglow. Zo werd T-SiNG! tweede bij de tweejaarlijkse landelijke conventie van Holland Harmony in 2019, eerste in 2017 en behaalde met dezelfde set in datzelfde jaar een 5e plaats bij de European Barbershop Convention.

Website van Tsing