• Cultuur overig
  • Regulier: Gratis toegang

HIER. gaat weer keihard van start!

Met iconen als gasten en zeker ook met gasten uit onverwachte en onbekende hoek, is HIER. een proeverij met amateur beoefenaars van kunst en cultuur. HIER. inspireert, verbindt en biedt een unieke Heusdense culturele beleving. Met een mix van muziek, gesprekken, visuele elementen en veel interactie in een heerlijke zondagmiddag-ambiance.  

 

HIER. biedt een sfeervol podium voor talent, zorgt voor ontmoeting, kennismaking.

Zes edities zijn gepland van oktober tot en met april. En elke editie wordt een beleving op zich. Rode draad zijn de aardse elementen steen, hout, leer, metaal, aarde en water. “Het associëren met deze thema’s leidt tot verrassende uitkomsten. We gaan zogezegd keihard van start met onze eerste editie. Onze tafelgasten en onderwerpen hebben dit keer allemaal iets met steen. Kom en ontdek zelf wat het resultaat is!” 

HIER moet je zijn. Bij de enige echte talkshow van de gemeente Heusden, in het cultuurcafé van De Voorste Venne. HIER is de ideale zondagmiddag: ontspannen, verrijkend en vermakelijk. HIER is interactief en voor alle leeftijden. Met steeds een ander thema, gasten, muziek, kunst en cultuur. HIER is prikkelend, interactief en een tikkeltje impulsief.

“Blij dat je hier bent”

We zien u graag HIER. 

 

Op de zondagmiddag om 15.00 uur in het Cultuurcafé van De Voorste Venne, 


Wil je op de hoogte blijven van HIER.? Volg dan HIER De Talkshow op Facebook! 

 

Klik hier voor facebook
zondag 14-04-2024
15:00
Cultuur Café