Info zalen

Vennezaal

Vennezaal

De Vennezaal is een ideale ruimte voor feesten, diners, trainingen of presentaties voor grote groepen. Met een capaciteit van 850 personen, biedt deze ruimte veel mogelijkheden.

Door middel van een schuifwand naar de Foyer is deze ruimte ook nog eens uit te breiden met een extra capaciteit van 350 personen.

Heeft u interesse in de Vennezaal? U bent van harte welkom om te komen kijken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat.

Utopiazaal

Utopiazaal

In de Utopiazaal kunt u perfect terecht voor borrels, feestjes, evenementen, presentaties en popconcerten.

De zaal heeft prachtige originele balken en een grote vaste bar. Met een capaciteit van 400 personen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Heeft u interesse in de Utopiazaal? U bent van harte welkom om te komen kijken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat.
 
 

Theater

Theater

Het Theater is een echte klassieker, met prachtige rode stoelen en rode vloerbedekking. Een zaal waar we echt trots op zijn. De zaal bied 344 zitplaatsen. Hiermee heeft de zaal een flinke capaciteit en bied het vele mogelijkheden.

Ideale zaal voor concerten, dansvoorstellingen, theaterproducties en presentaties.

Heeft u interesse in het Theater? U bent van harte welkom om te komen kijken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat.
 
 

Foyer

Foyer

De Foyer is een sfeervolle ruimte met een vaste grote bar en bied direct toegang tot het heater.

Deze ruimte is ingericht voor het verzorgen van de ontvangsten, pauzes van theatervoorstellingen en congressen maar ook zeer geschikt voor informele bijeenkomsten.

De Foyer bied een capaciteit van 350 personen en is schakelbaar met de Vennezaal

 

CultuurCafé

CultuurCafé

Bij binnenkomst van De Voorste Venne, loop je direct langs het CultuurCafé. Met een houten vloer, hoog plafond, grote ramen en een prachtig interieur heeft het CultuurCafé een eigentijds en informele sfeer.

Heerlijk om een kopje koffie te drinken maar ook zeer geschikt voor borrels voor de wat kleinere gezelschappen.

 

Kleine vergaderzaal

Kleine vergaderzaal

Komt u met een gezelschap tot 30 personen, dan is de kleinere Vergaderzaal een hele mooie optie.

 

Offerte op maat

In verband met het Covid-19 protocol is de capaciteit van onze zalen aangepast. Afhankelijk van de opstelling die u kiest, maken we samen een plan. 
 
Heeft u interesse in een van onze zalen? U bent van harte welkom om te komen kijken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat.
 
 
Vrijblijvende offerte aanvragen