Contact

Contact informatie

Bezoekadres

Anton Pieckplein 71
5152 LZ Drunen

Telefoon: 0416 374478 
Email: info@devoorstevenne.nl
 

Parkeren (gratis)
Anton Pieckplein
5152 LZ Drunen

Contactformulier

Naam is verplicht.
E-mailadres is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Bericht is verplicht.

Openingstijden receptie

Van Maandag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur.
Heeft u vragen over de mogelijkheden van verhuur, een voorstelling, programma of anderszins, neem dan contact op via info@devoorstevenne.nl of telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0416-374478. Dan maken we een persoonlijke afspraak.

Routebeschrijving

De Voorste Venne ligt aan de rand van het centrum van Drunen en is gemakkelijk te bereiken. Tevens beschikken we over een groot parkeerterrein met gratis parkeergelegenheid.
  
Vanuit 's-Hertogenbosch: 
A59 richting Waalwijk: neem afrit 42 Drunen / Elshout. Bovenaan op de eerste rotonde de afslag Drunen nemen. Ga op de tweede rotonde rechtsaf. Op de derde rotonde linksaf. De vierde en vijfde rotondes gaat u rechtdoor. Op de zesde rotonde gaat u linksaf. Volg de doorgaande weg rechtdoor en ga uiteindelijk met de bocht mee naar rechts. Neem meteen daarna de eerste afslag rechts en u heeft het parkeerterrein van De Voorste Venne bereikt. Langs de gehele route vindt u wegwijsborden.
 
Vanuit Waalwijk: 
A59 richting Drunen / ’s-Hertogenbosch: neem afrit 40 Drunen-West. Op de eerste rotonde rijdt u rechtdoor. Volg de doorgaande weg rechtdoor en ga uiteindelijk met de bocht mee naar rechts. Neem meteen daarna de eerste afslag rechts en u heeft het parkeerterrein van De Voorste Venne bereikt. Langs de gehele route vindt u wegwijsborden.

Navigatie
Rijdt u met navigatie voert u dan onderstaand adres in: 
Anton Pieckplein 71 
5152 LZ Drunen