Toneelgroep O.N.S / O.N.A.

Ontspanning Na Arbeid
Toneelvereniging ONA (opgericht in 1954) speelt de laatste jaren louter vrolijke toneelstukken om de bezoeker een ontspannen avond uit te bezorgen. In het verleden zijn verschillende stijlen op de planken gebracht, maar ONA is enkele jaren geleden de komische weg ingeslagen.

Ontspanning Na School
ONS jeugdtoneel (als jeugdafdeling van ONA opgericht in 1980) beschikt over spelers tussen de 8 en 18 jaar. Zij spelen moderne, vrolijke toneelstukken en ONS is een bakermat gebleken voor ONA. De jeugdige spelers zetten ieder jaar weer met veel plezier de voorstelling op de planken.

Repetitie schema

O.N.S 

Donderdag | Theaterzaal

18:30 uur tot 20:00 uur 

O.N.A

Donderdag | Theaterzaal

20:30 uur tot 22:30 uur

 

Repetitie schema

Toneel ontspanning

Toneelvereniging ONA (Ontspanning Na Arbeid) is opgericht in 1954. In het verleden werden naast komische stukken ook serieuze stukken gespeeld.

De laatste jaren zet de vereniging juist komische toneelstukken op de planken om haar publiek een ontspannen avond uit te bezorgen. In het begin was De Hoge Braken de locatie van de voorstellingen, maar nu is De Voorste Venne de vaste locatie voor het opvoeren van de stukken.

De laatste jaren speelt ONA, naast haar vaste speelmaand januari, ook nog in een andere maand een stuk. 

ONS (Ontspanning Na School) Jeugdtoneel is in 1980 als jeugdafdeling van ONA opgericht en bestaat dus al 40 jaar! De leden zijn tussen de 8 en 18 jaar.  Zij spelen moderne, vrolijke toneelstukken en ONS is een bakermat gebleken voor ONA. De jeugdige spelers zetten ieder jaar weer met veel plezier een voorstelling op de planken in de theaterzaal van De Voorste Venne.
 

Elke donderdag repeteert ONA in De Voorste Venne. Wilt u meer informatie over ONA en over aankomende voorstellingen? Klik dan op hieronder voor onze website.

Website van O.N.A.