Urbanstylz

Leuk dat je meer wil weten over Urbanstylz! Je bent bij ons op het juiste adres als dansen je passie is. Urbanstylz geeft danslessen aan alle leeftijden en niveaus in diverse stijlen.We geven lessen in Kidsswing, Hiphop, Urban, Showdance, Modern, Afro, Dancehall en Streetdance.

DANSEN DOE JE MET PLEZIER BIJ URBANSTYLZ !

Iedereen is welkom bij Urbanstylz! We bieden een gezellige sfeer, gaan samen voor resultaat en hebben vooral veel plezier met elkaar. We vinden het belangrijk dat je lekker getraind hebt en met een goed gevoel naar huis gaat. Onze lessen vinden plaats op twee locaties; in Drunen en in Waalwijk. Loop gerust eens bij ons binnen, we vertellen je graag meer.

Repetitie schema

Urbanstylz

Maandag t/m donderdag, zaterdag |Vennezaal en Theaterzaal                                                       

Diverse tijden 

 

Repetitie schema

Trotse eigenares

Hanneke Hinze is de trotse eigenares van Urbanstylz. Als 4-jarig meisje begon zij met dansen en ballet werd haar basis. Dansen werd al snel haar passie en haar leven. Door de jaren heen maakte Hanneke steeds meer dansstijlen eigen. Zo gaf ze jarenlang les in Jazz, danste ze in een showballet, stond ze op grote podia en was ze vaak te zien op bedrijfsfeesten en in entertainmentshows.

Haar passie voor dans groeide en uiteindelijk werd ze verliefd op Hiphop, Urban en Streetdance. Hanneke gaf vele jaren met plezier freelance danslessen op diverse dansscholen. In 2014 besloot ze om haar eigen dansschool op te richten en werd Urbanstylz een feit. Een dansschool waar plezier, sportiviteit en liefde voor dans samenkomen.

Inmiddels is Urbanstylz uitgegroeid tot een stabiele, gedegen dansschool met een locatie in Drunen en in Waalwijk, waar plezier en passie voor dans nog steeds voorop staan. Hanneke geeft les aan kids, jeugd en volwassenen en is tevens trainster en coach van de drie wedstrijdteams van Urbanstylz. Dansen is nog altijd haar passie en haar leven, en ze deelt dit graag met jou!

Klik hier voor de website