• Cultuur
  • Per koppel: € 50,00

Groot Drunens Diner, kook of eet je gezellig mee!

Eten bij de kok thuis? Dat kan tijdens het nieuwe Groot Drunens Diner!

Uit dineren in Drunen krijgt zaterdag 15 juni een bijzondere invulling tijdens het Groot Drunens Diner: een driegangen diner bij drie hobbykoks thuis. En op ieder adres is het de vraag bij wie je aan tafel zit.

Starten met het voorgerecht bij de eerste hobbykok, daarna het hoofdgerecht bij de volgende keukenprins- of prinses en als laatste genieten van een verrassend toetje bij kookfanaat nummer drie.

Een avond vol verrassing, ontmoeten, verbinding én lekker eten, want dat is het doel van het Groot Drunens Diner.

We starten onder het genot van een drankje op 15 juni om 17:30 uur in het cultureel centrum De Voorste Venne.

Daar ontvangen de gasten een envelop met het eerste adres om daar te kunnen genieten van het voorgerecht.

Ongeveer een uur later vertrekt het gezelschap van maximaal zes personen naar het volgende gerecht waar het hoofdgerecht op ze wacht. De gasten zullen tijdens dit gerecht weer andere gasten ontmoeten.

Bij het laatste adres, rond 21:00 uur, staat het toetje klaar.

Wat het speciaal maakt deze avond is dat de koks de vrije hand hebben in de keuze van hun gerechten. Alles mag, zelfs een barbecue is mogelijk!

De koks staan klaar om de gasten, die verdeeld zijn in drie groepjes van zes deelnemers, te ontvangen en ze vervolgens te laten genieten wat speciaal voor hen is voorbereid. 

Na afloop van het Groot Drunens Diner, rond 22:00 uur, is er een sfeervol afsluitend samenzijn  in De Voorste Venne, hier krijg je van ons een consumptie aangeboden.

 

Ik wil graag koken!

De koks ontvangen een vergoeding van €90 en krijgen vooraf zes flessen wijn thuis bezorgd (drie rood en drie wit) zodat overal dezelfde wijn wordt geschonken.

Kook je graag en vind je het leuk om gastheer/vrouw te zijn tijdens het Groot Drunens Diner én hou je van het gezellig samen zijn? Er volgt nog een informatieavond voor de koks.

Je kan een mal sturen naar: grootdrunensdiner@devoorstevenne.nl 

Onder vermelding van ‘aanmelding GDD.’

Wij nemen snel contact met je op.

Geef je hier op
Ik wil graag koken!

Ik wil graag gast zijn!

De gasten kunnen inschrijven in koppels van twee. Één van de twee gasten dient in Drunen te wonen  en alle combinaties zijn mogelijk, echtparen, buren, vriendinnen, vader en dochter. Voorwaarde is dat je 18+ moet zijn om deel te kunnen nemen.

De kosten voor het diner zijn €50 per koppel.

De gasten moeten hun eigen vervoer regelen, een tip vanuit de organisatie is om met de fiets te komen i.v.m. parkeren. Vind je het leuk om aan te schuiven aan het Groot Drunens Diner en te genieten van het eten wat door de koks wordt gemaakt en de gezelligheid er omheen?

Meld je dan snel aan!

Je kan een mail sturen naar: grootdrunensdiner@devoorstevenne.nl 

Onder vermelding van ‘aanmelding gasten GDD.’

Vermeld in deze mail: Beide namen van de deelnemers

Van de contactpersoon uit Drunen: het adres, telefoonnummer en mailadres.

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding.

Geef je hier op
Ik wil graag gast zijn!
zaterdag 15-06-2024
17:30
Cultuur Café