• Concert
  • Regulier: € 12,50

De slagwerkgroep (onderdeel van Harmonie Drunen) pakt bijzondere gelegenheden aan om een speciaal concert te verzorgen vol verwondering en mooie muziek. De slagwerkgroep bestond in Coronatijd 60 jaar en heeft dat feestje helaas moeten overslaan. In de tussentijd is er een nieuwe dirigent (Dennis Smits) gestart bij de slagwerkgroep, waarmee meteen een uitdaging is aangegaan om een groot concert te organiseren. Natuurlijk moet dit uitgevoerd worden in de locatie waar de slagwerkgroep kind aan huis is: De Voorste Venne.

Vet-Concert

Op 5 november kan het publiek genieten van een volwaardig programma met een grote diversiteit aan slagwerkmuziek en acts. Omdat bij de slagwerkgroep gezelligheid ook een van de belangrijkste drijfveren is, moet er tijdens de avond ruimte zijn voor een drankje en bijpassend hapje. Daarom is gekozen voor de opzet van het VET-concert: muziek, show, drinken, een vette hap en gezelligheid. 

Naast een mooie avond organiseren is de slagwerkgroep ook maatschappelijk betrokken. Dit keer willen ze met de opbrengst de stichting ALS steunen. Een stichting die de belangen behartigt voor mensen met ALS. Een ziekte die, wanneer het muzikanten treft, een enorme impact heeft op het uitvoeren van hun passie. De oud-dirigent van de slagwerkgroep is ook getroffen door deze ziekte. Daarmee komt het dichtbij en is de impact van de ziekte goed te zien. Des te meer een drijfveer voor de slagwerkgroep om deze avond tot een succes te maken en veel geld binnen te halen voor deze stichting. 

 

Een mooie combinatie van goed en gezellig! Wat een VET- concert moet dit toch worden……

Vet-Concert
zaterdag 05-11-2022
20:00
Utopiazaal