• Muziek
  • Regulier: €14.95

Vette wensen vervullen door een VET-Concert!

Slagwerkgroep Drunen (onderdeel van Harmonie Drunen) heeft in 2022 voor de eerste keer een VET-concert georganiseerd en trapte daarmee een nieuwe traditie af. Een mooie avond organiseren voor een goed doel. Ze doen waar ze goed in zijn: organiseren en muziek maken, maar zijn ook zeker maatschappelijke betrokken. Daarom dit jaar een avond waarbij ze proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Make-a-Wish en de jeugdopleiding van de vereniging. In cultureel centrum de Voorste Venne wordt op 30 maart 2023 een avondvullend programma verzorgd, waarbij opbrengsten uit onder andere sponsoring  naar het goede doel gaan. 

 

Let op het zijn alleen staan plaatsen.

Make-a-Wish is een stichting die wensen van zieke (soms ernstig zieke) kinderen vervult. De kinderen worden meegenomen op een wish journey die zich niet enkel tot de wens beperkt. Het traject vooraf en nadien is net zo belangrijk. Het geeft de kinderen kracht en afleiding in moeilijke tijden. 

Tijdens het VET-Concert speelt de Slagwerkgroep een gevarieerd programma van bekende nummers en verrassende acts. Een beleving die je mee moet maken en die vorige keer ruim voor aanvang al uitverkocht was. 

Dit jaar met een uitbreiding van het programma, want aansluitend aan het optreden van de Slagwerkgroep treedt de band SUND op. Zo is er een compleet avondvullend programma samengesteld. SUND is een coverband die zichzelf en de muziek niet altijd serieus neemt, maar wel zorgt voor energie en verrassende wendingen in de zaal en op het podium. Muziek verbindt en verbroederd, op het podium en om het podium. Zo zetten SUND en Slagwerkgroep zich samen in voor Make-a-Wish en de jeugd.

30 maart 2024 in de agenda reserveren, voor het goede doel, goede muziek en een fantastische avond: hoe VET is dat?!

Via de site van Harmonie Drunen is meer informatie te vinden over kaartverkoop. Ook zal via de facebookpagina’s van de betrokkenen groepen informatie worden gedeeld. 

8919
zaterdag 30-03-2024
19:30
Vennezaal