• Concert

25 jarig jubileumfeest van MKB 18 november 2023

In 1998 konden de initiatiefnemers bij de oprichting van het shantykoor Muiterij Kantje Boord (MKB) niet vermoeden dat ze 25 jaar later in 2023 zouden terugkijken op een koor die zich het beste laat karakteriseren in superlatieven.

Verrassende optredens in Nederland maar ook in een tiental landen in Europa waarbij het   repertoire,  de uitvoering en de interactie  met het publiek vaak door de jury is geroemd en ook heeft bijgedragen aan een goed gevulde prijzenkast.

Vanaf de start zijn de muiters gecoacht en gedirigeerd door professionals. Bij aanvang  door Janine Wijffels en momenteel al vanaf 2013  door Annemieke Kamphuis. Deze professionaliteit inspireert en is hoor- en zichtbaar op het podium.

Het plezier bij de repetities en het succes bij optredens heeft ook bijgedragen aan de onderlinge band en is  voor velen een stimulans om geen enkele repetitie te missen.  MKB wordt danook als een vriendenclub ervaren.

MAAK KENNIS MET DE MUITERS EN ONZE DIRIGENTE’.

Wij nodigen u van harte uit voor ons 25 jarig jubileumfeest op 18 november aanvang 20.00 uur. Beleef met ons waar 25 jaar muzikale groei en vriendschap toe heeft kunnen leiden. Naast MKB zullen ook het Elshouts akKOORdje en dweilorkest de Leutschuppers het podium bezetten en bijdragen aan een muzikale topavond. 

Vanwege de overweldigende vraag naar kaarten en zitplaatsen hebben wij ervoor gezorgd dat de zaal van de Voorste Venne, naast staanplaatsen ook voorzien is van 350  zitplaatsen.  Zo kunt u optimaal genieten van de optredens !

De zaal gaat vanaf 19:30 uur open