• Muziek
  • Normaal : € 24,50

Extra informatie

Speelduur

2 x 50 minuten met pauze

Entree kaarten zijn inclusief een drankje

 

 

Puur de Nijs - Ode aan Rob de Nijs

Op een mooie zomeravond in 2021 luisterde zanger Marcel Mulders naar enkele liedjes van een van Nederlands grootste artiesten: Rob de Nijs. Hij werd gegrepen door de prachtige melodieën en de puurheid van de teksten. 

Puur de Nijs speelt zijn allermooiste liedjes in zowel het theater als op festivals. Het publiek geniet van klassiekers als ‘Mallebabbe’, ‘Zondag’ en ‘Het werd zomer’. Maar ook recentere liedjes ontbreken niet zoals ‘Niet voor het laatst’, en ‘Wat als later nu is’. Indrukwekkende videobeelden versterken de sfeer van de nummers van Rob de Nijs en neemt iedereen mee op een nostalgische reis vol herinneringen. Want daar zit de kracht van Puur de Nijs: het publiek verblijden met verhalen over hoop, troost en op een positieve blik op de toekomst. Precies zoals het leven is. 

Puur de Nijs slaagt erin om in het theater de intimiteit van sommige liedjes te combineren met de bekende meezingers. De band bestaat uit professionele muzikanten die elkaar feilloos aanvoelen. Ze hebben ruime podium en studio-ervaring.

 

Marcel Mulders – vocals/gitaar

Erik Verhoef - gitaar

Bob Willemstein - basgitaar

Wikke van Wershoven - piano

Stephan van Erp – drums/percussie
 

Puur de Nijs - Ode aan Rob de Nijs
zaterdag 05-04-2025
20:15
Theaterzaal