• Magic Show
  • Normaal : € 23,00

Extra informatie

Speelduur

1 x 90 minuten zonder pauze

Entree kaarten zijn inclusief een drankje

Rob & Emiel - The Da Vinci Ode

In The Da Vinci Ode ontrafelen Rob en Emiel geheimen en mysteries. Gewapend met een verzameling aan psychologische experimenten, vingervlugheid en verbijsterende mind-reading gaan zij op zoek naar de legacy van Da Vinci. Zo zag je Rob en Emiel nog nooit! The Da Vinci Ode is een magische en niet te bevatten voorstelling vol humor waarbij de bezoekers meer krijgen dan ooit tevoren.

In hun unieke mix van cabaret en magic ga je twijfelen over alles wat je dacht dat echt was. Kraken zij de code en lukt het ze om het onmogelijke mogelijk te maken?

Rob & Emiel wonnen al tientallen nationale én internationale prijzen. Zij werden 14 keer Nederlands Kampioen en eindigden drie keer in de top 3 op het WK Magic. Daarnaast  

maken zij TV programma’s (o.a. Street Magic, Magic Battle, Testcase), internationale theaterproducties en treden zelf op in binnen- en buitenland. 

The DaVinci Ode is hun achtste avondvullende theatershow. 
Met zo’n brede basis bent u gegarandeerd van een bijzondere avond uit.

Rob & Emiel - The Da Vinci Ode

Over The Da Vinci Ode:

“Een ode aan de verwondering” – I love theater (3,5 ster)

“Ook bij degenen die er met hun neus bovenop staan op het toneel, heerst de vraag ‘hoe dan?’” – I Love Theater (3,5 ster)

“(…) De standaard uitrusting van een goochelaar, maar wat Rob en Emiel ermee doen is onnavolgbaar” – I Love Theater (3,5 ster)

 

“De raadsels van Rob en Emiel maken je helemaal gek waar je bij zit” – Theaterkrant

“Je weet niet meer wat waar is en wat niet en geloof je eigenlijk niets meer.” – Theaterkrant

“Een warm pleidooi voor de verwondering” – Theaterkrant

zaterdag 14-09-2024
20:15
Theaterzaal