• Muziek
  • Regulier: Gratis toegang

Zondagmiddag 4 februari was de eerste start van een reeks van ‘Sunday Live’ middagen.

Dit was heel succesvol ontvangen. Zie hieronder voor een terugblik: https://www.facebook.com/drunen4you/posts/pfbid02feQBVtS1GVtc2MWEJQMsuHfhGksk5zLbjpAaEM1VZ1xxAnFjc6sVpTckwjrF2Jqol

Maandelijks zal er in het cafe live opgetreden worden.

Het cafe is die middag vanaf 14.30 u open en het eerste optreden zal rond 15.00 u aanvangen.

De volgende editie is op 10 maart.

 

De toegang is gratis. 

Deze dag word afgetrapt door ‘DEHAZE

DEHAZE is een 20-jarige singer-songwriter uit Tilburg. Hij werpt een licht op de zoektocht naar je identiteit en alle onzekerheden die daarbij horen. Echter vindt DEHAZE via muziek een manier om zijn gevoelens uit te drukken en laat hij de luisteraar deelnemen aan zijn reis op een indringende manier. 

Samen met producer Wouter Hardy (onder andere producer/songwriter van 'Arcade' van Duncan Laurence), heeft DEHAZE zijn debuut EP genaamd "tell the world" opgenomen en zijn eerstvolgende single “love who i can’t love”  staat in februari op de planning!

De kwetsbare en gevoelige nummers van DEHAZE brengen uiteindelijk ook de boodschap van perspectief en hoop over. Hij creëert een “safe space” met muziek die voortkomt uit pijnlijke ervaringen uit zijn verleden. 10 maart gaat hij samen met Wessel Maas dezelfde "safe space" bubbel creëren met een mix van mooie covers als "going to a town" van Rufus Wainwright en eigen werk.  

Deze dag word afgetrapt door ‘DEHAZE

Na DEHAZE is de beurt aan Down South Collective

Zes muzikanten uit Brabant met een enorme liefde voor muziek vormen een collectief om samen muziek te maken. En er wordt ook nog eens veel lol gemaakt.

Down South Collective stelt zichzelf voor:

Dana Bouwens, zangeres met een fijn warm timbre;
Stephan Eltink, toetsenist, hij laat je o.a. genieten van de ouderwetse Hammond-sound;
Michel, onze nieuwste aanwinst op de gitaar, garant voor lekkere solo’s;
Hans Rengelink, slaggitarist, geestelijk vader van de band en organisator (bij hem moet je zijn voor de boekingen!);
Kris Roderburg, ‘steady does it’ bassist;
Jurgen Paashuis, drummer, ofwel onze backbone van de band!

Met veel passie, energie én plezier brengen deze muzikanten je een mooie mix van coversongs, van Eric Clapton tot Santana, Amy Winehouse tot Anouk, Snow Patrol tot K's Choice. En dit alles met de intentie je te mogen raken in je muziekhart!

Na DEHAZE is de beurt aan Down South Collective