• Concert
  • Regulier: €25

TEMPLE OF ROCK

Dit unieke en internationale tributefestival komt op zaterdag 30 November 2024 voor de eerste keer naar De Voorste Vennen in Drunen.  

Enkel de vetste en strakste alternatieve en hardrock tributes van Europa zullen die dag het podium bestijgen. 

 

De deuren gaan vanaf 14:30 uur open

Concert start om 15:00 uur 

 

Early Birds- € 22.50 ( incl 1 euro service)

Regulars- € 25,00( incl 1 euro service)

Groepstickets : 6 personen - € 126,00( incl 1 euro service)

 

De volgende bands zullen het podium in vuur en vlam zetten :

METALLICA by Meatallica (BE)

MEATALLICA streeft naar perfectie in elk aspect van hun performance. Van de virtuositeit van de muzikanten tot het energieke samenspel op het podium. Hun passie voor Metallica weerspiegelt zich in elke noot die ze spelen en elk moment dat ze delen op het podium. Door hun gedrevenheid en toewijding tillen ze de live-ervaring naar een hoger niveau en creëren ze een sfeer van opwinding, intensiteit en betrokkenheid dat het publiek weet te raken en te inspireren. MEATALLICA gaat verder dan een typische cover- of tributeband. De band graaft dieper in de teksten, de muziek, en vooral in zichzelf om een authentieke connectie met het publiek te maken. Ze hebben bewust gekozen voor 'Metallica to the bone', omdat dit credo hun toewijding belichaamt om de essentie van Metallica vast te leggen. Ze vermijden gekopieerde fragmenten en danspasjes, en brengen in plaats daarvan een ongefilterde stoot pure en rauwe energie, rechtstreeks uit hun diepste wezen. Van tijdloze klassiekers zoals 'Enter Sandman' en 'Master of Puppets' tot de diepgravende pareltjes zoals 'Fade to Black' of 'The Unforgiven'. MEATALLICA biedt een unieke ervaring die al je zintuigen zeker weet te prikkelen.

Bekijk hier de video
METALLICA by Meatallica (BE)

ACDC by Bon Scotch

Bon Scotch geldt als dé AC/DC tribute sensatie van Nederland!
Bon Scotch geldt als dé AC/DC tributeband van dit moment die het werk uit de tijd van zanger Bon Scott op een nauwelijks van origineel te onderscheiden manier vertolkt. Onder leiding van een charismatische leadzanger evenals de in schooluniform geklede gitarist zorgt deze energieke band voor de ultieme AC/DC beleving. Met een show waarin alle klassiekers zoals o.a. Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, TNT, en Let There Be Rock van het Bon Scott-tijdperk voorbij komen is er voor de rock(st)er en AC/DC-liefhebber geen betere manier om je weer even in de 70’s te wanen dan met Bon Scotch.

Bekijk hier de video
ACDC by Bon Scotch

IRON MAIDEN by Powerslave

De uit Nederweert afkomstige Iron Maiden tributeband, heeft sinds zijn ontstaan al op verschillende grote Nederlandse en Duitse evenementen gestaan zoals Sjwaampop in Swalmen, Paaspop in Schijndel, a tribute to Monsters of Rock in Ahaus en Dusseldorf (D) en als absolute uitsmijter: de metal tempel van Nederland: Dynamo te Eindhoven. 

Als deze geoliede machine op gang komt is er werkelijk geen stoppen meer aan, met klassiekers als: The Number Of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear Of The Dark, en nog vele anderen, bewijzen de leden dat coveren een kunst is die de band zelf zeer goed verstaat. 

De hoge uithalen van zanger Don "the siren too" Feltgens, de duellerende gitaarpartijen van Steven "Smith" Wullems en Cyrill "Murray" Wulms, het afstraffende ritme van bassist Peter "Harris" Rovers en het donderende drumgeweld van tempobeul Allan "Mc Brain" Gilissen, maken Powerslave tot een waardige Iron Maiden tribute. En als na een aantal nummers ook "Eddie" ten tonele verschijnt is het plaatje compleet. 

Dus als je zin hebt in een uurtje meeschreeuwen en headbangen mag je dit geweld niet missen! Hun nummer is 666!

Bekijk hier de video
IRON MAIDEN by Powerslave

VOLBEAT by Volbeatz

VOLBEAT is een deense rockband die met zijn unieke en energieke mix van metal, rock & roll, country, rockabilly, punk en sixties pop een breed publiek aanspreekt. 

VOLBEATZ weet als geen ander dat feestje te bouwen, en is daarmee de ultieme VOLBEAT tribute band van de Benelux! De strakke dubbele bassdrums, de vlammende gitaarriffs, de donderende baslijnen en de magistrale zang zorgen dat je niet lang in je stoel kan blijven zitten.

Met krakers als Sad Man’s Tongue, 16 Dollars en Still Counting weten de mannen van VOLBEATZ een aanstekelijke act neer te zetten, die je niet snel zal vergeten!

VOLBEAT by Volbeatz

LIMP BIZKIT by Limp Business

Limp Bizkit, wie kent ze niet? En laten we eerlijk wezen, wie knikt er toch niet stiekem met het hoofd mee als er een Limp Bizkit nummer voorbij komt? Dat is precies waar de basis van Limp Business ligt. 5 muzikanten die de muziek van Limp Bizkit waarderen en hier hun hommage aan brengen. De insteek: met een eigen sausje de stiekem best goede muziek de speakers uit blazen! Verwacht dus geen 1 op 1 kopie van de real deal. Wat je wel kunt verwachten: een energieke show, nummers uit de gehele Limp Bizkit-discografie en uiteraard alle bekende hits die de revue gaan passeren. Verwacht een flinke dosis energie bij de live shows, dus stil blijven staan is geen optie. Dus zet je rode petje op, doe die dansschoenen aan en zorg dat de keel goed is gesmeerd (en blijft). Deze show wil je niet missen!

Bekijk hier de video
LIMP BIZKIT by Limp Business

FOO Fighters by Stacked Actors

Stacked Actors is geboren toen vijf ervaren rock muzikanten uit de Nederlandse muziekscene de handen ineen sloegen. Door de gedeelde passie voor Foo Fighters songs besloten zij de krachten te bundelen. Het resultaat: een super energieke show die zich qua intensiteit kan meten met de onvermoeibaarheid van Dave Grohl, waarin alle meebrullers voorbij komen. Een muur van geluid door de drie gitaren tellende voorhoede, strak en hard! De band speelde al op verschillende grote festivals in binnen- en buitenland zoals Paaspop, Dicky Woodstock, OerRock, Rock Aflaat (BE), Nirwana’s Tuinfeest. Maak je klaar voor een oprecht eerbetoon aan Foo Fighters door vijf Stacked Actors.

Bekijk hier de video
FOO Fighters by Stacked Actors
zaterdag 30-11-2024
15:00
Vennezaal