O.N.S., de jeugdafdeling van toneelverenging O.N.A. trakteert haar publiek op twee toneelstukken:

"De Winkel van Sinkel" en "Aanstelleritis".

  • Amateurtoneel
  • Normaal: € 10,00

De kaartverkoop vindt plaats op 21 oktober en 4 november van 18:30 tot 20:30 uur in de hal van De Voorste Venne.

Verder kunnen ook voor aanvang van de voorstellingen nog kaartjes gekocht worden.

Kaartjes kosten:

€10 euro voor volwassenen

€7,50 euro voor kinderen t/m 12 jaar

Theatervoorstelling O.N.S.

O.N.S., de jeugdafdeling van toneelverenging O.N.A. trakteert haar publiek op twee toneelstukken: "De Winkel van Sinkel" en "Aanstelleritis".
De jongste jeugd van O.N.S. (tot 13 jaar) speelt het stuk "De Winkel van Sinkel". De Winkel van Sinkel is een bijzondere winkel .... je kan er namelijk niet met geld betalen! In deze winkel betaal je met een goede daad. Maak je een complimentje over de winkel? Of ben je aardig tegen een ander? Dan is de kan groot dat je je product zo mee mag nemen!. Gerda is de eigenaresse van deze bijzondere winkel en zij ontvangt haar klanten hartelijk. Maar soms komen er ook vervelende klanten in de winkel en vindt er zelfs een diefstal plaats. Benieuwd naar alle typetjes en de boodschap van dit toneelstuk? Kom dan kijken!
De jongeren van O.N.S. spelen het stuk "Aanstelleritis". In dit stuk geeft mevrouw Laura de Jong een lezing over een nieuw onderzoek over voedselallergieën. Alle gasten hebben last van een voedselallergie in meer of mindere mate. Laura’s onderzoek heeft geleid tot een oplossing! Samen met haar ‘speciale gast’ gaan ze de uitdaging aan om iedereen zonder klachten de deur uit te laten gaan. Maar als de speciale gast de aanwezigen aanstellers noemt, neemt de lezing een andere wending. Zal iedereen zonder klachten de deur uit gaan? Of kunnen ze de deur nog wel uit? Laat u verrassen, deze avond!
 

zaterdag 06-11-2021
19:00
Theaterzaal
zondag 07-11-2021
14:00
Theaterzaal