• Concert
  • Regulier: €30

Tributefest Drunen | Zaterdag 18 mei


Tijdens Tributefest spelen de beste tributebands uit heel Europa de muziek van hun helden tot in de perfectie na. 

Programma
Queen door Crazy Little Things
ABBA door Does Your Mother Know
U2 door LikeU2
The Police door The Policed

Ticket info
De kaartverkoop start op woensdag 27 december om 19:00 uur via drunen.eventgoose.com

LikeU2

Wanneer je aan deze bestverkopende live band ter wereld een eerbetoon wil brengen moet je van goeie huize komen, en daarin slaagt LikeU2 als geen ander.
De leden speelde al in Finland, Oostenrijk, Duitsland, Luxemburg, Zwitserland, België, Spanje en dragen meer dan 20 jaar U2 tribute ervaring met zich mee.
Eigen theatershows, 2,5 uur durende club shows en festivals, LikeU2 overtuigd altijd!
Sluit je ogen en je weet het zeker, dit is de echte U2!
“Kippenvel” en “niet normaal goed” wordt veel gehoord! En dat LikeU2 extreem dicht bij het live geluid en gevoel van het origineel komt.

LikeU2

Queen door Crazy Little Things

Een band die het oeuvre van Queen onder handen neemt, je moet het maar durven. The Crazy Little Things hebben zich vastgebeten in de songs van één van de grootste popbands uit de muziekhistorie: Queen. De band is het geesteskind van zanger Marijn Geluk en drummer en muziekjournalist Jean-Paul Heck.

Met een aantal leden van de bekende Glamrock band 666 The Nightmare, 5150 Van Halen Tribute-bassist Frank Dries en gitarist Jeroen Lips gingen Geluk en Heck aan de slag. De timing bleek perfect. 

Om de muziek van Queen goed te spelen zijn niet alleen skills en ervaring nodig. Queen-muziek vraagt om een aparte benadering want fan zijn èn de songs spelen, dat is wel even iets anders. Het gaat bij de muziek van Queen echter om de details. Zo bezit onze solo-gitarist Jeroen exact dezelfde Vox-versterkers en twee Red Special-gitaren die ook Queen-gitarist Brian May gebruikt. En het goede nieuws is dat hij de solo’s van May tot in de perfectie naspeelt”. 

Maar Queen is na de dood van de legendarische zanger Freddie Mercury in 1991, groter dan ooit tevoren. De originele band toert en nieuwe generaties gaan om voor de talloze hits van de band. Die hits spelen wij dan ook. Another One Bites The Dust, I Want To Break Free, Somebody To Love, We Are The Champions… En ook Crazy Little Thing Called Love waar de band naar vernoemd is, en Bohemian Rhapsody natuurlijk.” Daarnaast ook deep cuts uit het oeuvre van de band. Geluk: “Kijk, Queen zit in ons DNA dus we deinzen er niet voor terug om moeilijke tracks zoals Death On Two Legs of Innuendo te spelen. Crazy Little Things is opgericht om het oeuvre van wellicht de beste pop-/rockband aller tijden te eren.”  

Queen door Crazy Little Things
zaterdag 18-05-2024
18:00
Vennezaal